Ga naar de inhoud
Home » LinkedIn Profielfoto Amsterdam

LinkedIn Profielfoto Amsterdam

Laat jouw professionaliteit stralen met onze LinkedIn Profielfoto's in Amsterdam!

Ben je op zoek naar de perfecte LinkedIn Profielfoto in Amsterdam die niet alleen je professionaliteit weerspiegelt, maar ook je persoonlijkheid laat zien? Zoek niet verder! Bij www.Linkedinfotograaf.com zijn we gespecialiseerd in het vastleggen van overtuigende en professionele portretten die opvallen in de zakelijke wereld.

Waarom kiezen voor onze LinkedIn Profielfoto's?

1. Lokale Expertise in Amsterdam:

Onze fotografen begrijpen de unieke zakelijke cultuur van Amsterdam. We nemen desgewenst de achtergrond van deze bruisende stad mee in je foto, waardoor je profiel authentiek en lokaal relevant is. Uiteraard maken we ook in onze studio of bij u op het bedrijf de perfecte profielfoto.

2. Professioneel en Toegankelijk:

Onze aanpak combineert professionaliteit met toegankelijkheid. Of je nu een corporate professional, ondernemer of freelancer bent, we weten hoe we je op je best kunnen vastleggen.

3. Studio- en Locatiesessies:

Of je nu de voorkeur geeft aan een studio-omgeving of een meer informele setting, we bieden zowel studio- als locatiesessies. Kies wat het beste bij jou en je persoonlijkheid past.

4. Uniek en Authentiek:

We streven ernaar om geen standaard portretten te maken. Jouw LinkedIn profielfoto wordt afgestemd op jouw stijl en persoonlijkheid, waardoor het een authentieke weerspiegeling van wie je bent.

Linkedin fotograaf,profielfotograaf, Linkedin profielfoto fotograaf, profielfoto fotograaf

LinkedIn Profielfoto Amsterdam

  • 15 minuten intake gesprek
  • 60 minuten in de studio
  • Inclusief onbeperkte kledingwissels
  • Persoonlijke galerij met jouw foto’s in je mail.
  • Inclusief 2 professioneel geretoucheerde foto
  • € 220,- incl. BTW 
2 profielfoto’s professioneel bewerkt € 220

Extra profielfoto's

1 extra professioneel geretoucheerde foto €27,50

2 extra professioneel geretoucheerde foto €33,50

3 extra professioneel geretoucheerde foto €50,00

Bij www.Linkedinfotograaf.com geloven we in de kracht van een sterke eerste indruk. Investeer in je professionele uitstraling met onze deskundige fotografen in Amsterdam. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe we jouw LinkedIn profiel naar een hoger niveau tillen!

Op de foto gaan vinden maar weinig mensen echt leuk, dit is zeker zo als het bij een echte fotograaf gebeurt. Je kent elkaar niet en de apparatuur in de fotostudio kan behoorlijk intimiderend overkomen. Er staat een onbekende fotograaf door een grote lens naar je te kijken, en één of meerdere studiolampen staan op je gericht.

Daarom nemen wij voor de profiel fotoshoot ruim de tijd om elkaar te leren kennen.

Op de foto gaan vinden maar weinig mensen echt leuk, dit is zeker zo als het bij een echte fotograaf gebeurt. Je kent elkaar niet en de apparatuur in de fotostudio kan behoorlijk intimiderend overkomen. Er staat een onbekende fotograaf door een grote lens naar je te kijken, en één of meerdere studiolampen staan op je gericht.

Daarom nemen wij voor de profiel fotoshoot ruim de tijd om elkaar te leren kennen. Gewoon eerst kennis maken met een kop koffie of thee zodat we beiden aan elkaar kunnen wennen. We bespreken dan ook waar de foto voor bedoeld is, welke functie je hebt en hoe we je gaan “neerzetten”.

De uitstraling van de profielfoto bepaald immers je eerste indruk.

Je zal zien dat als we elkaar even gesproken hebben de meeste spanning er wel van af is.

 

En dat zie je terug op je foto.

Een Linkedin Profilefotoshoot boeken!

Linkedin fotograaf, Beets 43, 1475 JD Beets Telefoon: 06 52355983 info@linkedinfotograaf.com 

LinkedIn Fotograaf is een handelsnaam van Bedrijfsfotograaf Ebbes Fotografie, Website: www.ebbes.nl, Mail: m@ebbes.nl